Offertes
Hoe voeg ik documenten toe aan mijn calculatie & offerte?

De werktekening waar je alle maatvoering uit hebt gehaald opslaan bij je calculatie/offerte? In dit artikel leggen we uit hoe!

Maurice Wierckx avatar
Geschreven door Maurice Wierckx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het gebruik van documenten toevoegen en/of verwijderen kan alleen in de proefperiode of met een betaald abonnement van DEDDO.

Let op: Je kan documenten die verzonden zijn naar een klant niet meer verwijderen.

Er zijn vaak verschillende documenten die je gebruikt om een goede calculatie/offerte tot stand te brengen. Het is dan handig om later terug te kunnen zien waar je calculatie/offerte op is gebaseerd. Om deze reden kan je in DEDDO eenvoudig deze documenten opslaan bij de calculatie/offerte.
ā€‹

Video:

Hieronder een korte video over hoe je documenten toevoegt aan de calculatie/offerte. Onder de video is ook een uitgebreid stappenplan terug te vinden met screenshots.

Documenten toevoegen:

Selecteer in het overzicht bij welke calculatie/offerte je een document wilt toevoegen.
ā€‹

Als je in een calculatie/offerte zit, klik je bovenin op het tabblad 'Documenten'.
ā€‹

In het documentenoverzicht klik je vervolgens op de knop 'Document toevoegen'.

Vervolgens selecteer je het document dat je wilt toevoegen.

Het document is nu zichtbaar in het documentenoverzicht en weer te downloaden door op de naam van het document te klikken.

Documenten verwijderen

Om een document te verwijderen, klik je op het icoon van de prullenbak bij het betreffende document.

Vervolgens bevestig je dat je het document wilt verwijderen door op 'Document verwijderen' te klikken.

Documenten meesturen met de offerte:

Lees in het volgende artikel hoe je documenten toevoegt bij het versturen van de offerte uit DEDDO: Hoe verstuur ik een offerte inclusief documenten?