Alle collectiesFacturen
Hoe markeer ik een factuur als betaald?

In één oogopslag zien welke facturen zijn betaald? In dit artikel laten we zien hoe je een factuur markeert als 'Betaald'.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Selecteer in het overzicht van de facturen welke factuur je op de status 'Betaald' wilt zetten.

Let op: Om een factuur op de status betaald te zetten moet deze de status 'Definitief' of 'Gefactureerd' hebben.

Klik op de pagina van de factuur rechtsboven op de knop 'Markeren als betaald'.

Bevestig vervolgens dat je zeker weet dat de factuur de status 'Betaald' mag krijgen.

De factuur heeft nu de status 'Betaald'.

Factuur van status 'Betaald' afhalen

Mocht er iets mis zijn gegaan en de factuur toch niet de status 'Betaald' moeten krijgen, dan kan je dit terugdraaien door op de knop 'Markeren als niet betaald' te klikken.

Bevestig dat je de factuur niet op de status 'Betaald' wilt hebben.

De factuur zal weer terug komen op de status die de factuur had voordat deze op 'Betaald' werd gezet.