Hoe zet ik een opdracht direct om naar één factuur?

Maak je geen gebruik van termijnen en wil je direct de opdracht omzetten in een factuur? In dit artikel leggen wij uit hoe je dit doet.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

LET OP: het is alleen mogelijk om opdrachten die geen termijnen bevatten direct om te zetten naar een factuur. Termijnen kan je uitzetten wanneer de offerte de status 'Concept' heeft.

Selecteer in het overzicht van de calculaties & offertes de 'Opdracht' die je om wilt zetten naar een factuur.

Klik vervolgens op de tab 'Offerte'

In de offerte klik je dan linksboven op de knop 'Offerte omzetten naar factuur'.

Er is nu een factuur gemaakt voor de betreffende opdracht. In de factuur kan je eventueel nog aanpassingen maken via de tab 'Factuurregels'.

Als je terug gaat naar de desbetreffende opdracht, dan zie je bij de status een link naar de factuur.