Hoe wijzig ik een offerte die in opdracht staat?

De offerte staat in opdracht, maar de klant wil toch nog een wijziging in de offerte? In dit artikel leggen wij uit hoe dit werkt in DEDDO.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Navigeer naar het detailscherm van de offerte die in opdracht staat en klik vervolgens rechtsboven op de knop "Opdracht terughalen".

Let op: Alleen opdrachten waar geen facturen aan gekoppeld zijn kunnen worden teruggehaald.

Er verschijnt nu een bericht waarin je moet bevestigen dat je zeker weet dat je de opdracht wilt terughalen. Klik in dit bericht op "Terughalen".

Let op: De klant krijgt geen bericht over deze actie. Mocht de klant de offerte digitaal hebben geaccepteerd, dan zal de link naar deze offerte (die de klant heeft ontvangen) niet meer werken.

De offerte staat nu weer op de status "Concept".

Als je naar de "Documenten" tab navigeert, dan vindt je hier nu een pdf van de opdracht die je zojuist hebt teruggehaald als naslagwerk.