Alle collecties
Offertes
DEDD-AI: Een verbeterde werkomschrijving met behulp van AI
DEDD-AI: Een verbeterde werkomschrijving met behulp van AI

Ook zoveel tijd kwijt aan het netjes maken van je werkomschrijving? In dit artikel laten we zien hoe DEDD-AI je tijd en fouten bespaart!

Maurice Wierckx avatar
Geschreven door Maurice Wierckx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het maken van een werkomschrijving is belangrijk, maar niet het leukste onderdeel van een offerte. Je wilt heldere taal gebruiken, formeel en beleefd zijn en natuurlijk taalfouten voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je net zoveel energie steekt in hoe je iets opschrijft als in wat je opschrijft.

Met DEDD-AI helpen wij met het herschrijven van een werkomschrijving. Hierbij maken we gebruik van AI. Het fijne aan deze functie is dat je in je eigen woorden snel kan uittypen wat je in de werkomschrijving wil om vervolgens DEDD-AI te gebruiken om het geheel goed leesbaar te maken.

Video:

Hieronder een korte video over hoe je DEDD-AI kan gebruiken om je werkomschrijving te herschrijven. Onder de video is ook een uitgebreid stappenplan terug te vinden met screenshots.
ā€‹

Let op! DEDD-AI is een experimentele functie! Het kan zijn dat deze functie niet compleet voldoet aan onze kwaliteitsstandaard en daarmee dus niet optimaal werkt. Doordat AI de tekst genereerd kunnen wij de uitkomst niet voorspellen. Zorgt dus altijd dat je de suggestie goed leest voordat je deze gebruikt.

Stappenplan:

We beginnen vanaf de accountinstellingen-pagina. Op deze pagina vindt je onder het kopje 'Experimentele functionaliteit' de knop "Experimentele functionaliteit staat uit". Klik op deze knop zodat die verandert naar "Experimentele functionaliteit staat aan". Je kan nu gebruik gaan maken van DEDD-AI.

Navigeer nu naar de betreffende offerte waar je gebruik wilt maken van DEDD-AI. Om de werkomschrijving op een offerte aan te passen dien je deze als eerste aan te zetten door bij de 'Opbouw offerte' het vakje aan te vinken bij 'Werkomschrijving toevoegen'.

De pagina springt automatisch naar de toegevoegde werkomschrijving. Onder de kop 'Werkomschrijving' kan je in het vlak klikken welke de tekst "Je kunt hier een werkomschrijving toevoegen." bevat.

Er opent een nieuwe pagina, op deze pagina kan je nu de gewenste werkomschrijving toevoegen inclusief foto's. Als er al een werkomschrijving aanwezig is kan je die hier ook wijzigen.

Naast de werkomschrijving zie je een knop met de tekst "DEDD-AI staat uit". Klik op de knop om DEDD-AI aan te zetten.

Je kan nu DEDD-AI aan het werk zetten om de werkomschrijving te herschrijven. In dit voorbeeld hebben we een opsomming van de werkzaamheden en willen we dat DEDD-AI de opsomming verandert in een meer volwaardige werkomschrijving.

Let op: Je kan maximaal 25x per maand gebruik maken van DEDD-AI. Het gebruik is weergegeven onder de knop "DEDD-AI aan het werk zetten".

Klik op de knop "DEDD-AI aan het werk zetten" om de werkomschrijving door DEDD-AI te halen.

Na op de knop te hebben gedrukt en een korte wachttijd zal er aan de rechterkant de nieuwe tekst verschijnen.

Je kan de tekst nu nog naar eigen inzicht verder aanpassen, plaatjes toevoegen, etc. Als je blij bent met de wijzigingen klik je op "Suggestie van DEDD-AI gebruiken" om de tekst over te nemen in de werkomschrijving.

Indien je niet blij bent met de suggestie van DEDD-AI kan je altijd annuleren en blijft de oude tekst behouden. Je kan ook opnieuw op de "DEDD-AI aan het werk zetten" knop drukken om een nieuwe suggestie van DEDD-AI te krijgen.


ā€‹


ā€‹


ā€‹

Was dit een antwoord op uw vraag?