Hoe koppel ik DEDDO met e-Boekhouden.nl

Met één druk op de knop factureren en ook gelijk je factuur in je e-Boekhouden administratie? In dit artikel leggen wij uit hoe!

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Video:

Hieronder een korte video over hoe je de koppeling tussen DEDDO en e-Boekhouden maakt. Onder de video is ook een uitgebreid stappenplan terug te vinden met screenshots.

Stappenplan:

Om een koppeling met e-Boekhouden te maken, navigeer je in DEDDO rechtsboven naar je account.

Klik vervolgens in het menu op 'Koppelingen'.

In het koppelingenoverzicht druk je bij e-Boekhouden op de knop 'Koppeling maken'.

Er zal nu worden gevraagd om een aantal gegevens die je terug kunt vinden in e-Boekhouden.nl (gebruikersnaam en twee beveiligingscodes).

Na het invoeren van deze gegevens klik je op koppeling maken.

Je komt weer terecht in het koppelingenoverzicht van DEDDO waarbij je nu alleen nog het grootboekrekening moet selecteren en de omzet (gebaseerd op de omzet per btw-tarief in DEDDO) dient te koppelen aan de juiste grootboeken en btw-codes in e-Boekhouden.

Wanneer je alle grootboekrekeningen en btw-codes hebt geselecteerd, druk je op de knop 'Koppeling opslaan'. Hierna is de koppeling compleet en klaar voor gebruik.

Let op! Indien je van de pagina weggaat voordat je de gegevens hebt ingevuld zal je de volgende waarschuwing krijgen. Als je vervolgens op "doorgaan zonder koppeling" klikt zal je de koppeling niet kunnen gebruiken en terug moeten gaan naar de koppelingen pagina om dit proces alsnog af te ronden.

Wil je weten hoe de factuur nu wordt overgezet naar e-Boekhouden? Lees en bekijk dan het volgende artikel: Hoe zet ik een factuur over naar e-Boekhouden? | DEDDO helpcentrum