Hoe neem ik contact op met DEDDO?

Wij horen graag van je!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Contact opnemen met DEDDO is net zo simpel als de applicatie zelf!

Linksonderin de applicatie zie je een tekstballonnetje staan waar je op kan klikken.

Selecteer daar de optie om ons een bericht te sturen.

Een scherm met het DEDDO logo, en een optie om een bericht te sturen naar DEDDO.

Nu kan je een vraag stellen, feedback geven over de applicatie, of ons een complimentje geven.

Een scherm met een bericht wat verstuurd is naar DEDDO, waarbij staat aangegeven dat er zo spoedig mogelijk een antwoord volgt.

Als je je bericht hebt verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We proberen dat altijd binnen een werkdag te doen.

Je kan ons ook altijd mailen op [email protected] bij vragen over de applicatie en voor overige vragen op [email protected].

Als laatste zijn we ook nog bereikbaar op WhatsApp via het nummer: 06 10 78 58 56.