Waar vul of wijzig ik mijn bedrijfsgegevens?

Je bedrijfsgegevens invullen of wijzigen voor een correcte offerte en factuur. In dit artikel leggen we uit waar je dit gemakkelijk regelt.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Rechtsbovenin de DEDDO-applicatie vind je je account.

Via de knop 'Accountinstellingen' kan je jouw bedrijfsgegevens invullen of wijzigen.

Nadat je gegevens zijn ingevuld of gewijzigd, klik je rechts onderin op 'Opslaan' om je gegevens te bewaren.

LET OP: je kan bij de accountinstellingen ook je bedrijfslogo inladen. Goed om te weten is dat je logo het bestandformaat .png, .jpeg of .jpg moet zijn.