Alle collectiesOffertes
Hoe pas ik de condities aan op een offerte?

Snel je eigen condities aanpassen, zodat de afspraken goed zijn vastgelegd? In dit artikel leggen we je uit hoe dit simpel werkt in DEDDO.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de condities op een offerte aan te passen, ga je naar de tab "Condities".

Daar kan je op het tekstveld met de standaard condities klikken om deze aan te passen.

In het dialoogvenster dat opent, kan je nu de condities aanpassen, extra condities toevoegen, of condities verwijderen.

Deze kan je ook opmaken met dikgedrukte, schuingedrukte en onderlijnde tekst. Ook kan je er een opsomming van maken.

Klik op het selectievakje bij "Deze condities als standaard gebruiken" om jouw condities voortaan bij alle nieuwe offertes te gebruiken.

Let op: alle offertes die je al gemaakt had, behouden hun originele condities.

Nadat je de condities naar tevredenheid hebt aangepast, druk je op de knop "Condities aanpassen" om de aanpassingen te bevestigen.

Mocht je geen condities aan je offerte willen toevoegen, dan kan je deze links op het scherm onder de instelling van "Condities" uitzetten.