Alle collectiesKlanten
Hoe verander ik klantgegevens op een offerte of factuur?

Verhuist je klant? Of wil je een andere klant op je calculatie, offerte of factuur? In dit artikel leggen we uit hoe je dit aanpast.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klantgegevens bijwerken

Om bij een offerte of factuur de gegevens van een klant aan te passen, klik je op de klantgegevens in het document zelf.

Dit opent een scherm waarin je de gegevens snel kan aanpassen en kan opslaan door na het aanpassen op de knop 'Bijwerken' te klikken.

Andere klant op calculatie, offerte of factuur selecteren

Als je een andere klant wilt selecteren voor je calculatie, offerte of factuur, klik je rechtsboven in op de naam van de klant.

Dit opent een venster met de informatie van de huidige klant, en een optie waarmee je een andere klant kan selecteren of een nieuwe klant kan aanmaken.

Wanneer je de juiste klant hebt gekozen, klik je op de knop 'Selecteren' om dit te bevestigen.

Nieuwe klant toevoegen op een calculatie, offerte of factuur

Als je ervoor kiest om een nieuwe klant aan te maken, vul je alle gegevens in en klik je op "Toevoegen" om deze direct toe te voegen.