Hoe zeg ik DEDDO op?

3 maanden vakantie, want de zaken gaan goed? Zonde om te betalen voor wat je niet gebruikt. Wij leggen uit hoe je DEDDO eenvoudig opzegt.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Rechtsboven in de applicatie vind je je account.

Via je account kan je 'Mijn abonnement' aanklikken (dit is alleen zichtbaar wanneer je een actief abonnement hebt of had in het verleden).

De applicatie brengt je nu naar jouw abonnement waar je jouw huidige plan kan zien en eenvoudig kan opzeggen via de knop 'Plan opzeggen'.

Je kan nog gebruik maken van de volledige applicatie tot het einde van de huidige facturatieperiode. Dit wordt netjes vermeld tijdens de opzegging. De opzegging zal verwerkt worden nadat je nogmaals op 'Plan opzeggen' klikt.

We willen natuurlijk graag weten waarom je opzegt. We hopen dat de reden is omdat je eventjes met vakantie gaat, maar mocht het zijn dat je ergens ontevreden over bent, laat dit dan alsjeblieft aan ons weten.

Op je abonnementspagina vind je nu ook terug per wanneer de opzegging actief is.

Om terug te gaan naar DEDDO klik je op 'Terug naar DEDDO namens Brink Software B.V.'