Hoe verander ik bedrijfsgegevens op een offerte of factuur?

Verhuisd naar een groter bedrijfspand? In dit artikel leggen we uit hoe je je bedrijfsgegevens aanpast op je offerte of factuur.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klantgegevens bijwerken

Om bij een offerte of factuur de bedrijfsgegevens te wijzigen, klik je op de bedrijfsgegevens in het document zelf. Je kan hierbij de algemene gegevens of de financiële gegevens kiezen.

Dit opent een scherm waarin je de gegevens snel kan aanpassen en kan opslaan door na het aanpassen op de knop 'Aanpassen' te klikken.