Hoe zet ik DEDDO op mijn bureaublad?

Snel toegang tot DEDDO, wie wil dat nou niet?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om snel toegang te kunnen krijgen, kun je DEDDO op je bureaublad zetten inclusief het herkenbare DEDDO logo.

Klik hieronder op een browser om te lezen hoe dit moet:

Chrome

1. Klik rechtsbovenin de browser op de drie puntjes (...)

2. Klik in het menu op "Meer hulpprogramma's"

3. Klik in het nieuwe menu op "Snelle link maken"

4. Geef de snelle link een naam

5. De link staat nu op je bureaublad en je kunt deze gebruiken om direct DEDDO te openen.

Edge

1. Klik rechtsbovenin de browser op de drie puntjes (...).

2. Klik in het menu op "Apps".

3. Klik in het nieuwe menu op "Deze site installeren als app".

4. Geef de app een naam.

5. De app staat nu op je bureaublad en je kunt deze gebruiken om direct DEDDO te openen.

Firefox

Helaas is het in Firefox niet mogelijk een snel koppeling met het DEDDO icoon te maken. Om een generieke snelkoppeling te maken kun je het slot icoontje in de adresbalk slepen naar je bureaublad.