Facturen
Hoe kan ik meerdere facturen tegelijk downloaden?

Facturen inleveren bij de boekhouder? Of wil je ze graag op je eigen computer? Wij leggen uit hoe je meerdere facturen tegelijk downloadt.

Maurice Wierckx avatar
Geschreven door Maurice Wierckx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is met DEDDO mogelijk om meerdere facturen tegelijk te downloaden.

Let op: het gaat hierbij om facturen die definitief zijn gemaakt en dus een factuurnummer hebben.

Om dit te doen ga je naar de facturenpagina en klik je rechtsboven op de knop "Facturen exporteren".

Er verschijnt een venster waarin je de periode kan kiezen waarvan je alle definitieve facturen wilt downloaden. Dit kan van de afgelopen maand, kwartaal of jaar (voor de duidelijkheid staan hiernaast ook de precieze data van deze periode), of je kan zelf een periode opgeven.

In dit venster geef je ook aan of je elk factuur apart als PDF-bestand wilt downloaden of dat je van alle facturen één PDF-bestand maakt.

Wanneer je "Elke factuur in een aparte PDF" hebt geselecteerd, zal na het drukken op de knop "Exporteren" een .zip bestand worden gedownload. Een .zip bestand kan je openen op de meeste computers door er op te dubbelklikken. Je ziet dan de PDF-bestanden van je facturen. Deze kan je indien nodig kopiëren en ergens anders op je computer neerzetten.

Wanneer je "Alle facturen in één PDF" hebt geselecteerd, zal na het drukken op "Exporteren" één PDF bestand worden gedownload met daarin alle facturen achter elkaar geplakt. Het voordeel van één PDF-bestand is dat je deze gemakkelijk kan printen.