Offertes
Hoe voeg ik mijn algemene voorwaarden toe aan de offerte?

Bij een mooie offerte horen natuurlijk ook jouw eigen algemene voorwaarden. In dit artikel laten wij zien hoe je deze toevoegt in DEDDO.

Maurice Wierckx avatar
Geschreven door Maurice Wierckx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga rechtsbovenin DEDDO naar je account.

Klik vervolgens op "Accountinstellingen".

In de accountinstellingen druk je onder "Algemene voorwaarden" op de knop "Algemene voorwaarden selecteren".

Selecteer het bestand op je computer.

LET OP: je kan alleen de algemene voorwaarden als .PDF bestand toevoegen.

Na het laden van het bestand klik je op opslaan in de accountinstellingen.

Als je jouw algemene voorwaarden hebt ingeladen bij de accountinstellingen, kan je op de offerte bepalen of je deze wel of niet wilt toevoegen aan de offerte bij het versturen via DEDDO. Bij nieuwe offertes worden de algemene voorwaarden automatisch toegevoegd.

Tijdens het versturen van de offerte via DEDDO zal je zien dat naast de offerte ook de algemene voorwaarden zijn toegevoegd.