Koppelingen
Hoe koppel ik DEDDO met SnelStart?

Met één druk op de knop factureren en ook gelijk je factuur in je SnelStart-administratie? In dit artikel leggen wij uit hoe!

Maurice Wierckx avatar
Geschreven door Maurice Wierckx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ondersteunde SnelStart-pakketten:

inKaart, inBalans, inZicht, inControle en inHandel.

Let op: Klanten en facturen uit DEDDO welke voor de koppeling zijn gemaakt worden niet overgezet. Met deze koppeling zal DEDDO alleen nieuwe definitieve facturen en de bijbehorende klanten doorsturen naar de SnelStart boekhouding. Hierdoor kunnen klanten dubbel voorkomen in SnelStart, maar wel onder een eigen klantnummer.

Video:

Hieronder een korte video over hoe je de koppeling tussen DEDDO en SnelStart maakt. Onder de video is ook een uitgebreid stappenplan terug te vinden met screenshots.

Stappenplan:

Om een koppeling met SnelStart te maken, navigeren we in DEDDO rechtsboven naar je account.

Klik vervolgens in het menu op 'Koppelingen'.

In het koppelingenoverzicht druk je bij SnelStart op de knop 'Koppeling maken'.

Er wordt een scherm getoond waarin akkoord wordt gevraagd voor de toegang van DEDDO tot bepaalde gegevens in je administratie in SnelStart. Deze toegang is benodigd om deze koppeling tot stand te brengen. Selecteer de checkbox 'Ik ga hiermee akkoord' en druk vervolgens op de knop 'Koppelen'.

Wanneer je nog niet bent ingelogd bij SnelStart zal er een inlogpagina vanuit SnelStart geladen worden om in te loggen. Log hier nu in met je account waarin de administratie zich bevindt waarmee je wilt koppelen.

In SnelStart selecteer je vervolgens de administratie waarmee je wilt koppelen en druk je op de knop 'Koppel' om de koppeling tot stand te brengen.

Je komt weer terecht in het koppelingenoverzicht van DEDDO waarbij je nu alleen nog de omzet (gebaseerd op de omzet per btw-tarief in DEDDO) dient te koppelen aan de juiste grootboekrekeningen van je geselecteerde administratie in SnelStart.

Wanneer je alle grootboekrekeningen hebt geselecteerd, druk je op de knop 'Grootboeken opslaan'. Hierna is de koppeling compleet en klaar voor gebruik.

Let op: als je de facturen op meer grootboekrekeningen wilt uitsplitsen, dan kan je dit per factuurregel bij de boekingen in SnelStart 12 regelen.