Alle collecties
Koppelingen
Hoe koppel ik DEDDO met Mollie?
Hoe koppel ik DEDDO met Mollie?

Om een iDEAL-betaallink toe te voegen aan je factuur moet er een koppeling met Mollie zijn. In dit artikel leggen wij uit hoe je deze maakt.

Maurice Wierckx avatar
Geschreven door Maurice Wierckx
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We werken samen met de Nederlandse betaalprovider Mollie voor het aanbieden van een betaallink bij facturen in DEDDO. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je (via Mollie) de iDEAL-betaaloptie in DEDDO activeert.

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst van Mollie heb je een zakelijke bankrekening nodig en een KVK-inschrijving. Let op: Vanwege de huidige wetgevingen zal Mollie de nodige informatie over jouw bedrijf opvragen om zo te weten te komen wie ze als klant hebben.

Maak een account aan bij Mollie

Ga naar de website van Mollie om een nieuw account aan te maken. Vul alle benodigde gegevens in. Dit zijn o.a. je bedrijfsgegevens, informatie over de belanghebbenden, website-informatie, bankgegevens en een kopie van je identiteitsbewijs.

Goedkeuring van je Mollie account

Na je eerste transactie van minimaal ā‚¬ 5,00 of wanneer je totale balans ā‚¬ 5,00 of meer is, keurt Mollie je account. Ze controleren je website, bankrekening en legitimatiebewijs. Dit duurt normaliter 1 of 2 werkdagen.

Kosten

Er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Mollie. Actuele prijzen vind je op de volgende pagina: Prijzen.
ā€‹

De klant betaalt het volledige bedrag aan Mollie via iDEAL. Mollie betaalt het bedrag minus de transactiekosten aan jouw bank uit. Mollie betaalt standaard twee keer per week uit, maar je kunt deze frequentie wijzigen in jouw Mollie profiel.

Koppeling maken in DEDDO

Ga naar de koppelingen-pagina door rechts bovenin op het profielicoon te klikken en vervolgens op "Koppelingen".

Klik op de knop "Koppeling maken" in de Mollie-tegel.

Wanneer je nog niet bent ingelogd bij Mollie zal er een inlogpagina vanuit Mollie geladen worden om in te loggen. Log hier nu in met je Mollie-account.

Selecteer vervolgens de organisatie die je wilt koppelen aan DEDDO en klik op "Verbinden".

Je zal nu teruggestuurd worden naar DEDDO. Selecteer in DEDDO het profiel dat je wilt koppelen en klik vervolgens op "Profiel opslaan". De koppeling is nu gemaakt.

Koppeling verbreken

Ga naar de koppelingen-pagina door rechts bovenin op het profielicoon te klikken en vervolgens op "Koppelingen".

Onder "Actieve koppelingen" klik je bij de Mollie koppeling op de knop "Koppeling verbreken".

De koppeling is verbroken en kan wanneer nodig weer opnieuw worden gemaakt.

Wil je weten hoe je nu een betaallink toevoegt aan een factuur? Dan kan je dat teruglezen in het volgende artikel: Hoe stuur ik een iDEAL-betaallink mee met mijn factuur? | DEDDO helpcentrum

Was dit een antwoord op uw vraag?