Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesKoppelingen
Hoe koppel ik DEDDO met Technische Unie
Hoe koppel ik DEDDO met Technische Unie

Ook eenvoudig materialen van Technische Unie in je DEDDO calculatie gebruiken? In dit artikel leggen we uit hoe je de koppeling maakt.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: Voor het koppelen van de Technische Unie aan DEDDO heb je een account bij de Technische Unie nodig met beheerders rechten of autorisatie tot de OCI-koppeling.

Mocht je geen beheerder zijn van je Technische Unie account, maar heb je wel een account, neem dan contact op met de hoofdbeheerder om de OCI-koppeling aan te zetten. ​Zie onderaan dit artikel hoe de hoofdbeheerder de OCI-koppeling kan toekennen.

Video:

Hieronder een korte video over hoe je de koppeling tussen DEDDO en Technische Unie tot stand brengt. Onder de video is ook een uitgebreid stappenplan terug te vinden met screenshots.

Stappenplan:

Om een koppeling met Technische Unie te maken, navigeren we in DEDDO rechtsboven naar je account.

Klik vervolgens in het menu op 'Koppelingen'.

In het koppelingenoverzicht is een tegel voor Technische Unie, het kan zijn dat je naar beneden moet scrollen om deze tegel in beeld te krijgen. Klik op koppeling maken

Er verschijnen drie invoervelden. "Klantnummer", "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord"

Na het invoeren van de gegevens klik je op koppeling opslaan.

Gefeliciteerd de koppeling is nu gemaakt! We kunnen nu materialen vanuit Technische Unie inladen.

Wil je weten hoe je artikelen van de Technische Unie toevoegt aan je calculatie of factuur? Dan kan je dat teruglezen in het volgende artikel: Artikelen uit Technische Unie toevoegen aan mijn calculatie of factuur | DEDDO helpcentrum

OCI-koppeling toekennen

Als hoofdbeheerder kan je de OCI-koppeling voor andere gebruikers aanzetten. Zodat deze gebruiker de Technische Unie kan koppelen aan DEDDO. Dit doe je op de volgende manier.

Log in bij de Technische Unie en navigeer naar de Organisatie Instellingen.

En selecteer hier de gebruiker die je wil aanpassen

Je krijgt vervolgens de gegevens van de gebruikers te zien boven aan de pagina en als je naar beneden scrolt ook meerdere autorisaties die aan en uitgezet kunnen worden. Je moet de volgende optie hebben genaamd "OCI Punchout"

Zet deze optie aan en klik op wijzigingen opslaan

De gebruiker kan nu met zijn klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord de koppeling maken tussen Technische Unie en DEDDO.

Was dit een antwoord op uw vraag?