Artikelen uit Technische Unie toevoegen aan mijn calculatie of factuur
Artikelen uit Technische Unie toevoegen aan mijn calculatie of factuur

Eenvoudig artikelen van de Technische Unie naar je calculatie of factuur in DEDDO overzetten? In dit artikel leggen we uit hoe dit werkt.

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: Heb je nog geen koppeling gemaakt met de Technische Unie? In dit artikel leggen we uit hoe je de koppeling maakt: Hoe koppel ik DEDDO met Technische Unie | DEDDO helpcentrum

Video:

Hieronder een korte video over hoe je artikelen uit Technische Unie toevoegt aan je calculatie of factuur. Onder de video is ook een uitgebreid stappenplan terug te vinden met screenshots.

Stappenplan:

Klik op de knop "Artikelen uit TU toevoegen".

Je komt nu ingelogd binnen op de webshop van de Technische Unie. Vanuit de website van de Technische Unie voeg je artikelen toe aan je winkelwagen.

Als je al je gewenste artikelen in de winkelwagen hebt zitten klik je op de knop "Naar volgende stap".

Op de volgende pagina krijg je nogmaals het overzicht van de artikelen die je gaat overzetten naar DEDDO. Hier klik je op de knop "Versturen naar ERP".

Je komt nu terug in de betreffende calculatie of factuur. Hier is nu een nieuwe groep aangemaakt met de titel "Artikelen uit Technische Unie". De artikelen zijn in de regels te herkennen aan het icoon van de Technische Unie welke is toegevoegd achter de omschrijving.

Je hebt nu de mogelijkheid om aanpassingen te doen (bijvoorbeeld: wijzigen van de opslag, aanpassen van de titel van de groep of het toevoegen van extra regels).

Tip: er wordt een nieuwe groep aangemaakt voor de winkelwagen die je overzet vanuit de Technische Unie naar DEDDO. Het is dus slim om de winkelwagen per calculatiegroep te vullen.