Hoe koppel ik DEDDO met Moneybird?

Met één druk op de knop factureren en ook gelijk je factuur in je Moneybird administratie? In dit artikel leggen wij uit hoe!

Don Graziuso avatar
Geschreven door Don Graziuso
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Video:

Hieronder een korte video over hoe je de koppeling tussen DEDDO en Moneybird maakt. Onder de video is ook een uitgebreid stappenplan terug te vinden met screenshots.

Stappenplan:

Om een koppeling met Moneybird te maken, navigeer je in DEDDO rechtsboven naar je account.

Klik vervolgens in het menu op 'Koppelingen'.

In het koppelingenoverzicht druk je bij Moneybird op de knop 'Koppeling maken'.

Wanneer je nog niet bent ingelogd bij Moneybird zal er een inlogpagina worden geladen. Log hier nu in met je account waarin de administratie zich bevindt waarmee je wilt koppelen.

In Moneybird selecteer je vervolgens de administratie waarmee je wilt koppelen, accepteer je de gebruikersvoorwaarden van Moneybird en druk je op de knop 'Toestaan' om de koppeling tot stand te brengen.

Je komt weer terecht in het koppelingenoverzicht van DEDDO waarbij je nu alleen nog de omzet (gebaseerd op de omzet per btw-tarief in DEDDO) dient te koppelen aan de juiste grootboekrekeningen en btw-codes van je geselecteerde administratie in Moneybird.

Wanneer je alle grootboekrekeningen en btw-codes hebt geselecteerd, druk je op de knop 'Koppeling opslaan'. Hierna is de koppeling compleet en klaar voor gebruik.

Let op! Indien je van de pagina weggaat voordat je de gegevens hebt ingevuld zal je de volgende waarschuwing krijgen. Als je vervolgens op "doorgaan zonder koppeling" klikt zal je de koppeling niet kunnen gebruiken en terug moeten gaan naar de koppelingen pagina om dit proces alsnog af te ronden.

Wil je weten hoe de factuur nu wordt overgezet naar Moneybird? Lees en bekijk dan het volgende artikel: Hoe zet ik een factuur over naar Moneybird? | DEDDO helpcentrum